RRETH NESH

Ushtrime nga Movitim përbëhet nga një ekip profesionistë të certifikuar në fushën e fitnesit duke i mësuar klientët të praktikojnë ushtrime force dhe kardio në mënyrë të efektshme, stabile dhe të sigurt për të arritur rezultate pozitive afatgjate.
Trajnerët tanë ju edukojnë, udhëzojnë,
japin udhëzime të duhura dhe ju motivojnë
që ju të arrini shumë shpejtë qëllimin tuaj.

icon-home-1

Trajnerët

Të pasionuar, të ditur dhe të motivuar. Trajnerët tanë me përvojë janë të specializuar në ushtrime individuale apo grupe duke përfshirë të gjitha fushat e ushtrimeve dhe sportit. Ju vendosni cili do të jetë trajneri juaj personal dhe ne punojmë me përkushtim të plotë që ta realizojmë qëllimin tuaj deri në fund.

icon-home-2

Ushtrimet

Ushtrime nga Motivim është një qasje e re në tregun tonë për të fituar ndihmë profesionale në mënyre që të keni një përmirësim të përgjithshëm shëndetësor. Ekipi ynë punon me ju për të zhvilluar një program ushtrimi/aktiviteti, bazuar në kërkesat tuaja për një trup më të shëndetshëm dhe vital.

icon-home-3

Ushqimi

Deri sa ushtrimet janë 30% e suksesit tuaj për një trup të formuar perfekt, pjesa me e madhe prej 70% është ushqimi. Nutricisti jonë i cili bashkëpunon ngushtë me trajnerët, e përpilon një plan personal të ushqimit duke u bazuar në aktivitetet tuaja të rregullta të ushtrimeve me ne.

Ne do të mbikëqyrim vazhdimisht programin tuaj
dhe do të ju ndihmojmë me burime të ndryshme në mënyrë
që ju të bëheni të sigurt dhe të rehatshëm në palestër.

TRAJNERËT TANË PERSONAL

Keni nevojë për motivim? Dëshironi një trup më të bukur e të fuqishëm apo thjeshtë një jetë më të shëndetshme? Trajnerët tanë personal të certifikuar janë të gatshëm që me një plan stërvitjeje të parashtruar në mënyre specifike vetëm për ju, të ju ndihmojnë dhe të ju udhëheqin që të arrini sigurt deri në qëllimin tuaj!

home-trainer-1
home-trainer-2

PLANET DHE ÇMIMET

Zgjidhni njërin nga katër planet tona me të cilë ju ndiheni më rehatshëm për të arritur rezultate pozitive.
Në çmim nuk është e përfshirë pagesa mujore e palestrës.

OFERË SPECIALE: Matjet trupore falas me vlerë prej 30€ në secilin plan!

PLANI A

plani-1-icon

120€

në muaj

Ushtrime: 3 orë në javë
Trajner Personal
Koha: Paradite dhe Pasdite

– – EXTRA – –

Planin i ushqimit: +50€ në muaj
Për më shumë: planidietal.com

PLANI B

plani-2-icon

160€

në muaj

Ushtrime: 4 orë në javë
Trajner Personal
Koha: Paradite dhe Pasdite

– – EXTRA – –

Planin i ushqimit: +50€ në muaj
Për më shumë: planidietal.com

PLANI GRUPOR

plani-3-icon
plani-rekomanduar

80€

në muaj për person

Ushtrime: 3 orë në javë
Trajner Grupor prej 2 deri 5 persona
Koha: Paradite dhe Pasdite

Për të filluar me ushtrime grupore, duhet të bëhen së paku 2 persona.

PLANI VIP

plani-4-icon

350€

në muaj

Ushtrime: 5 orë në javë
Trajner Personal
Koha: Sipas dëshirës
Plan të ushqimit
Konsultime me nutricistin 24h
Trajtim special: Konsultime, Foto, Video

Rezervo sot trajnerin tënd personal!

Për çdo pyetje mos hezitoni të na kontaktoni!

049 37 37 38